programma

Demonstraties

Lily Beelen

Woensdag 22 september

Mijn inspiratie haal ik uit mijn omgeving, de natuur, architectuur, mode, muziek en sparren met collega’s. Van elke bloem kun je iets unieks maken. Ik hou ervan om mezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen en te zoeken naar nieuwe materialen en vormen. En dit te laten zien in een fusie van allerlei stijlen. Leren van alles en iedereen maar vooral mezelf blijven : Just Lily. Zo heb ik mijn bedrijf ook genoemd.

Mijn motto: “To inspire and to motivate; Showing emotions using Floral Art”

Joyce Brueren

Vrijdag 24 september

Winnares van de bloemschikcompetitie voor professionals op de eerste editie van Gardenista.

Joyce werkt graag met allerlei soorten materialen en bloemen. Ze is een echte verzamelaar en kan niets weggooien. Alles kan worden gebruikt. Maar ze heeft een grote voorliefde voor natuurlijke materialen.

Joyce ‘Leeft in het Groen’ want onlangs verruilde ze de binnenstad voor een woonhuis met 3850 M2 grond. Deze gaat ze de komende jaren inrichten met prachtige bloesem en fruitbomen. En maakt ze plannen om bloemen te zaaien waarvan ze zelf kan gaan plukken.

Paul Jongerius

Styling Florist

Zaterdag 25 september

Door middel van bloemen, natuurlijke materialen en bijzondere krachtobjecten creëert Paul prachtige settings voor alle gelegenheden die een grote impact hebben op ons leven. Van een boeket op tafel tot de complete styling van een feest of woning. Tijdens Gardenista zal Paul enkele demonstraties verzorgen.

Altijd werken Paul en zijn team met het oog op moeder natuur. “ We leven allemaal op deze aarde en die willen we niet uitputten.” Daarom werkt hij zoveel mogelijk met duurzame producten en wordt bij het inkopen goed gelet op waar de producten vandaan komen en onder welke omstandigheden ze zijn gemaakt. Op zijn nieuwe locatie in Ulvenhout dragen de energiezuinige Led verlichting, gescheiden afval en zonnepanelen voor groene energie allemaal hun steentje bij aan een beter milieu.