Ondersteuning

“Help mee met het realiseren van Gardenista.”

Wat moet er gebeuren?

Om Gardenista te kunnen realiseren zijn heel veel handen nodig. Niet alleen op de dagen zelf maar ook in de paar dagen ervoor en erna. Wat moet er zoals gebeuren?

In de dagen rond en tijdens Gardenista:

  • Verkeer en parkeren in goede banen leiden
  • Kassa
  • Showtuinen
  • Toezicht houden
  • Informatiepunt
  • Werken met kinderen
  • En een planten crèche mag natuurlijk niet ontbreken

Heb je zin om ons te komen helpen als vrijwilliger, ook als je geen lid bent van G&B, meld je dan aan door het invullen van het aanmeldformulier.

In de periode voorafgaand aan Gardenista zijn er grotere en kleinere projecten waarvoor mensen nodig zijn. Deze projecten staan hieronder bij Vacatures.

En om te zorgen dat het terrein klaar is voor dit evenement zijn er maandelijks Tuinwerkdagen (onderaan deze pagina) waarvoor vele handen nodig zijn dus meld je aan.

Behalve de reguliere Tuinwerkdagen wordt er vanaf maart vaker in de tuin van Kasteel Ophemert gewerkt om alles gereed te maken voor Gardenista.
Wil je op door de weekse dagen helpen? Mail dan naar Anneke Athmer, onze vrijwilligerscoördinator, met je naam en telefoonnummer. Per mail of telefonisch wordt contact met je opgenomen.

Vacatures

Openstaande vacatures voor kleine en grote projecten:

  • Werver van sponsoren voor showtuinen
  • Ondersteuning logistiek (planningen maken, draaiboeken, etc.).
  • Secretariële ondersteuning. Ondersteunen van het kernteam en projectleiders.

Kan en wil je meehelpen om Gardenista tot een succes te maken? Stuur een mail naar info(at)gardenista.nl en vermeld: naam, telefoonnummer, emailadres, wat je vaardigheden zijn en waarmee je kan helpen.

Tuinwerkdagen

Heb je altijd al een steentje bij willen dragen aan het mooier maken van een kasteeltuin, je bent van harte welkom. 1 x Per maand is er een tuinwerkdag op kasteel Ophemert met een team van vrijwilligers, dat zich inzet voor het mooier maken van de kasteeltuin. Naast activiteiten als snoeien, planten, zaaien, overleg plegen met een enthousiast team is er vooral ook de gezelligheid van met elkaar zijn én weten, dat je bijdraagt aan een groenere wereld. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Interesse? Meld je aan.

De tuinwerkdagen op kasteel Ophemert beginnen altijd om 9.30 uur, waar de koffie en daarna een uitgebreide lunch klaar staan en mocht je een rol willen spelen tijdens de meest bijzondere tuinhappening van Nederland: Gardenista, meldt u zich dan ook vooral aan op bovengenoemd emailadres. Wij kijken uit naar en verheugen ons op je komst.

De volgende tuinwerkdagen op kasteel Ophemert zijn:

– zaterdag 13 april 2019

– zaterdag 4 mei 2019.

Alle tuindagen beginnen om 9.30 uur op kasteel Ophemert, Dreef 2, 4061 BL Ophemert en eindigen rond 16 uur.

Blijf op de hoogte!

Via onze social media houden wij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Je kan je ook aanmelden voor de GARDENISTA NIEUWSBRIEF

Wil je meer weten? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!