Kunst

Verleg je kijk op kunst in de tuin.

Een mooi bronzen beeldje op je kast, een schilderij of foto aan de muur; kunst in huis hoort erbij. Het laat zien wie je bent en maakt je huis persoonlijk.

Een kunstwerk in de tuin vinden we meestal niet meteen vanzelfsprekend. 

De kunstenaars op Gardenista laten je graag zien wat kunst in je tuin kan toevoegen. Je zult verrast staan van het effect van een kunstwerk als het goed is ingepast in het geheel van je inrichting en beplanting.

De kunstenaars op Gardenista geven je ook graag advies op maat. Neem daarvoor foto’s mee van je tuin of een andere plek waar je een kunstwerk voor zoekt.

We houden je hieronder op de hoogte welke exposanten tijdens Gardenista te vinden zijn.

Gardenista 2021

Gardenista 2021

De voorbereidingen van Gardenista 2021 zijn in volle gang en dit betekent dat de website gedurende het jaar ook steeds meer gevuld zal worden met groene deelnemers, tuinexperts, bloemschikkers, programma en nog veel meer.

Gardenista is beleven

Gardenista is beleven

Gardenista is het groenfestival dat staat voor verbinding tussen amateur en professional met de jeugd (studenten) als belangrijke en onmisbare schakel. Doormiddel van beleving en bewustwording willen wij bezoekers prikkelen en enthousiasmeren, dit doen we met drie...

Groei & Bloei

Bekijk video's van Groei & Bloei voor de echte tuinliefhebber! En kijk ook eens op groei.nl https://youtu.be/gIVBVFvqrtY

Blijf op de hoogte!

Via onze social media houden wij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Je kan je ook aanmelden voor de GARDENISTA NIEUWSBRIEF

foto: Bob van den Berg