Info

Openingstijden

Woensdag 15 mei 2019 09.30 – 17.00 uur
Donderdag 16 mei 2019 09.30 – 17.00 uur
Vrijdag 17 mei 2019 09.30 – 17.00 uur
Zaterdag 18 mei 2019 09.30 – 17.00 uur
Zondag 19 mei 2019 09.30 – 17.00 uur

Prijzen

Beste bezoekers van Gardenista,
Hier vindt u onze entreeprijzen voor het evenement. Zoals u ziet hebben wij de prijzen aantrekkelijk gehouden en is er een variëteit aan aanbod van toegangskaarten.
Omdat het een KMTP/Groei&Bloei evenement is, krijgen de leden van deze vereniging een extra korting. Het is zeer aantrekkelijk om een vroegboeking te doen zodat u maximaal kunt profiteren van de korting.
De verkoop van online tickets is uitbesteed aan ticketcrew.nl. Er komt €1,- administratiekosten bij elke (online) bestelling. 

Kom je met een groep? Voor groepsprijzen neem contact op met secretariaat(at)gardenista.nl.    Groepsvervoer (>15 personen) per bus mag gratis parkeren op een nabijgelegen parkeerterrein. Dit dient aangemeld te worden bij de organisatie van Gardenista (secretariaat(at)gardenista.nl).

Categorie Entree prijs woensdag t/m donderdag p.p. Entree prijs weekend vrijdag t/m zondag p.p. Opmerkingen
<15 jaar Gratis Gratis Op vertoon van legitimatie
Studenten > 15 jaar € 5,- € 7,50 Op vertoon van studentenkaart
Niet leden € 14,50 € 17,50 Kassaverkoop
Groei & Bloei leden € 9,50 € 12,50 Kassaverkoop, op vertoon van pas/lidnummer. Max. 2 personen
Vroegboekprijs, niet leden € 10,00 € 12,50 Tot en met 30 april 2019, via Tickets
Vroegboekprijs, Groei & Bloei leden € 7,50 € 9,50 Tot en met 30 april 2019, via Tickets
Parkeergeld auto € 4,00 € 4,00 Ter plaatse te voldoen

Er komt € 1,- administratiekosten bij elke (online) bestelling.

De prijzen op de website zijn geldend, er kunnen geen rechten ontleend worden aan eventuele fouten in drukwerk.

Kom je meerdere dagen dan is een passe-partout kaart meestal goedkoper. Een passe-partout is 5 dagen geldig, is persoonlijk en is niet overdraagbaar. Passe-partout koop je bij de kassa.

Passe-partout Studenten  € 15,- Kassaverkoop, op vertoon studentenkaart
Passe-partout niet leden  € 25,- Kassaverkoop
Passe-partout Groei & Bloei leden  € 19,- Kassaverkoop, op vertoon van pas/lidnummer

Milieu bewust reizen: Reizen met het openbaar vervoer wordt gewaardeerd. Mensen die kunnen aantonen dat zij met het openbaar vervoer zijn gekomen (bijvoorbeeld door een dagkaart te overhandigen), krijgen een extra presentje als beloning voor hun bijdrage aan de reductie van de CO2 uitstoot. Dit presentje kan worden opgehaald bij de informatietent van Gardenista.

Plattegrond

Jury

Tijdens Gardenista zijn er een tweetal activiteiten die door een uiterst deskundige jury beoordeeld en gewaardeerd zullen worden.

In het Nieuws, de Media en Promotie

Frits Hoogers (projectleider) en Wilma Walenberg (Landelijk bestuur Groei & Bloei) zijn in gesprek met Mattijs van Dalen van NL Greenlabel om te onderzoeken hoe we Gardenista naar een nog groter succes kunnen brengen. We spraken elkaar op de vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht. Het was een mooie en vruchtbare ontmoeting.

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van Gardenista?
Het doel van Gardenista is om de mens te vergroenen. KMTP Groei & Bloei is al 150 jaar tot in de haarwortels betrokken bij de groene sector. De vereniging wil dit tijdens Gardenista graag presenteren aan het publiek. Wij helpen de bezoeker op een laagdrempelige manier succes te hebben met groen.
Wanneer vindt het tuinevenement plaats?
Het evenement vindt plaats van 15 tot en met 19 mei 2019.
Waar kan ik parkeren?

Vanaf de snelweg word je via een duidelijke bewegwijzering naar de parkeerplaats begeleid. De parkeerplaats ligt direct aan het terrein van Gardenista.

Kan ik mijn ticket annuleren?
Via deze link kom je op de ticketpagina en daar wijst het zich vanzelf.
Kun je ook met het openbaar vervoer komen?
Ophemert is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Via treinstation Geldermalsen en Tiel vertrekken de bussen richting Ophemert.
Mag ik met mijn kaartje van woensdag ook op donderdag komen, wanneer er bijvoorbeeld iets tussen komt?

Ja dat mag, kaarten met dezelfde waarde kunnen op andere dagen gebruikt worden. Bij een meerprijs kun je dat afrekenen bij de kassa. Er wordt geen geld teruggegeven.

Blijf op de hoogte!

Via onze social media houden wij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wil je meer weten? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!