Help je mee ?

Help mee met de tweede editie van Gardenista

De organisatie van dit tuinfestival ligt helemaal in handen van vrijwilligers. Het kernteam is druk in de weer om van de tweede editie weer een succes te maken. We kunnen in de voorbereiding en tijdens het festival jullie hulp goed gebruiken.

 

Bij de opbouw en het afbreken van het festivalterrein kunnen we een aantal sterke mannen en vrouwen gebruiken om het terrein gereed te maken voor de deelnemers en de vele bezoekers. Daarnaast zullen een aantal gastheren en gastvrouwen de deelnemers aan het festival ontvangen en wegwijs maken op het terrein. Lijkt het je leuk om hieraan bij te dragen vul dan het ‘inschrijfformulier terreinwerkdagen Gardenista’ in.

En dan … tijdens het festival zelf. Dan hebben we veel extra handen nodig. Van kaartverkoop tot gastvrouw van manusje van alles tot het houden van toezicht. En dat allemaal op een fantastisch Landgoed dat wordt omgetoverd tot een kleurrijk tuinfestival. Tijdens het festival draag je een grijze Gardenista blouse en een groene shawl zodat je herkenbaar bent als vrijwilliger. Wij hebben er nu al ongelooflijk veel zin in. Jij ook? Vul dan het ‘inschrijfformulier Festivaldagen Gardenista’ in.

Wij zien jullie graag bij de terreinwerkdagen en/of de festivaldagen en natuurlijk als bezoeker van Gardenista.

Op korte termijn zoeken we vrijwilligers voor 2 belangrijke functies:

  • Secretariële ondersteuning

Elke week op maandagavond vanaf 20.00 uur zitten we samen in een videocall om elkaar te zien en te spreken. En één keer in de maand op maandagavond maken we dit live en zien we elkaar in Bunnik. Het zou fijn zijn wanneer jij bijhoudt wat er besproken wordt tijdens deze overleggen en de acties uitzet en bewaakt onder de teamleden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leukste en meest uitdagende onderdeel van Gardenista en dat is het programma. Denk hierbij aan het verzamelen en indelen van lectoren, artiesten, demonstrateurs etc. Samen met het team maak je een spannende time-table.

Deze functie kost je, ongeveer, een dag per week. Er is een goede onkostenvergoeding beschikbaar! Het is wel belangrijk dat je een pc, smartphone of laptop hebt met goede microfoon, camera en internet. En als laatste dat je ook tijdens het evenement beschikbaar bent, bij voorkeur op locatie.

Neem contact op via frits@gardenista.nl

  • Redactionele ondersteuning

Elke week op maandagavond vanaf 20.00 uur zitten we samen in een videocall om elkaar te zien en te spreken. En één keer in de maand op maandagavond maken we dit live en zien we elkaar in Bunnik. Het zou fijn zijn wanneer jij bijhoudt wat er besproken en bedacht wordt en hier de nieuwswaarde uithaalt. Jij maakt hier leuke en vlotte teksten van die je kunt gebruiken voor nieuwsberichten, posts op socials, website, advertenties en campagnes. Taal moet je ding zijn. Jij bent verantwoordelijk voor één van de belangrijkste taken binnen Gardenista, een paar kerntaken zijn:

  • Schrijven van nieuwsbrieven voor vrijwilligers, exposanten en bezoekers
  • Bewaken van teksten op de website www.gardenista.nl
  • Uitzetten van persberichten naar o.a. vakbladen, kranten e.o.
  • Teksten maken voor advertenties en het zoeken naar openingen om deze geplaatst te krijgen
  • Je onderhoudt Facebook, Instagram en LinkedIn en maakt hiervoor een agenda

Uiteraard sta je niet alleen in deze functie en wordt je professioneel ondersteund vanuit het bureau en vanuit het Gardenista team.

Deze functie kost je, ongeveer, een dag per week. Er is een goede onkostenvergoeding beschikbaar! Het is wel belangrijk dat je een pc, smartphone of laptop hebt met goede microfoon, camera en internet. En als laatste dat je ook tijdens het evenement beschikbaar bent, bij voorkeur op locatie om verslag te doen en de pers te ontvangen/te woord te staan.

Neem contact op via frits@gardenista.nl

Blijf op de hoogte!

Via onze social media houden wij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Je kan je ook aanmelden voor de GARDENISTA NIEUWSBRIEF