Help je mee ?

Help mee met de tweede editie van Gardenista

De organisatie van dit tuinfestival ligt helemaal in handen van vrijwilligers. Het kernteam is druk in de weer om van de tweede editie weer een succes te maken. We kunnen in de voorbereiding en tijdens het festival jullie hulp goed gebruiken.

 

Bij de opbouw en het afbreken van het festivalterrein kunnen we een aantal sterke mannen en vrouwen gebruiken om het terrein gereed te maken voor de deelnemers en de vele bezoekers. Daarnaast zullen een aantal gastheren en gastvrouwen de deelnemers aan het festival ontvangen en wegwijs maken op het terrein. Lijkt het je leuk om hieraan bij te dragen vul dan het inschrijfformulier terreinwerkdagen Gardenista in.

En dan … tijdens het festival zelf. Dan hebben we veel extra handen nodig. Van kaartverkoop tot gastvrouw van manusje van alles tot het houden van toezicht. En dat allemaal op een fantastisch Landgoed dat wordt omgetoverd tot een kleurrijk tuinfestival. Tijdens het festival draag je een grijze Gardenista blouse en een groene shawl zodat je herkenbaar bent als vrijwilliger. Wij hebben er nu al ongelooflijk veel zin in. Jij ook? Vul dan het inschrijfformulier Festivaldagen Gardenista in.

Wij zien jullie graag bij de terreinwerkdagen en/of de festivaldagen en natuurlijk als bezoeker van Gardenista.

Op korte termijn zoeken we vrijwilligers voor 2 belangrijke functies:

  • Secretariële ondersteuning

Wil jij een steentje bijdragen aan Gardenista en ben je een beetje precies en kan je opschrijven wat er besproken wordt? Dan is dit net iets voor jou. Team Gardenista is dringend op zoek naar iemand die bijhoudt wat er besproken wordt tijdens de overleggen en de acties uitzet en bewaakt onder de teamleden.

Elke week op maandagavond vanaf 20.00 uur zitten we een uurtje samen  in een videocall om elkaar te zien en te spreken. En één keer in de maand op maandagavond maken we dit live en zien we elkaar in Bunnik.

Deze functie kost je, ongeveer, een halve dag per week. Er is een goede onkostenvergoeding beschikbaar! Het is wel belangrijk dat je een pc, smartphone of laptop hebt met goede microfoon, camera en internet. En als laatste dat je ook tijdens het evenement beschikbaar bent, bij voorkeur op locatie.

Neem contact op via frits@gardenista.nl

  • Programma ondersteuning

Heb je ideeën voor de inhoud van de lezingen, het muzikale programma, demontraties en meer. Dan is dit je kans om verantwoordelijk te worden voor het leukste en meest uitdagende onderdeel van Gardenista en dat is het programma. Jij bent de man/vrouw die voor Gardenista de contacten legt van lectoren, artiesten, demonstrateurs etc. Samen met het team bepaal je wie er komen en maak je een spannende time-table.

Elke week op maandagavond vanaf 20.00 uur zitten we samen een uurtje in een videocall om elkaar te zien en te spreken. En één keer in de maand op maandagavond maken we dit live en zien we elkaar in Bunnik. 

Deze functie kost je, ongeveer, een halve dag per week. Er is een goede onkostenvergoeding beschikbaar! Het is wel belangrijk dat je een pc, smartphone of laptop hebt met goede microfoon, camera en internet. En als laatste dat je ook tijdens het evenement beschikbaar bent, bij voorkeur op locatie.

Neem contact op via frits@gardenista.nl

Blijf op de hoogte!

Via onze social media houden wij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Je kan je ook aanmelden voor de GARDENISTA NIEUWSBRIEF

foto: Bob van den Berg