Exposeren

“Een trots vakman laat zijn vakmanschap graag zien op Gardenista.”

Gardenista wordt de promotor van het beste vakmanschap op het gebied van tuinexpertise, kweken, groen gerelateerde producten en educatie. Deze vakgebieden zijn essentieel voor iedereen die betrokken is bij de groene sector in de breedste zin. Of je nu een tuinontwerper, hovenier, kweker, bloemstylist of handelaar bent, er is altijd een manier betrokken te geraken bij het evenement dat de ambitie heeft het centrum van de horticultuur in de Benelux te worden met een internationale uitstraling.

Modeltuinen

De modeltuinen van Gardenista kunnen naast het creëren van publiciteit worden gebruikt om merkherkenning en innovaties op het gebied van tuinbouw te promoten. Tuinarchitect/ontwerper, hovenier/tuinaanlegger en sponsor van de tuin kunnen zich maximaal profileren door middel van de showtuin. De showtuin kan gebruikt worden als ontmoetingsplek en als verbinder tussen diverse vakgebieden. Een modeltuin kan je bedrijf laten groeien. Door trendsettend te zijn en top kwaliteit te bieden wordt de conversatie over je tuin op gang gebracht, promoot je je vakmanschap en creëer je opdrachten.

Een vakkundige jury met internationale allure beoordeelt je tuin.

Planten en bloemen kwekerijen

Wees als exposant één van de topkwekerijen en toon en verkoop je meest opwindende nieuwe planten. Planten vormen het groene hart van Gardenista. Tijdens het evenement krijg je de kans je planten te demonstreren en te verkopen aan een groen georiënteerd publiek dat de tuin een warm hart toe draagt.

Zowel beschaduwde als zonnige standplaatsen staan je ter beschikking zodat je je planten optimaal kunt presenteren in de beste passende habitat. Ben je een kweker van een hele bijzondere plant en heb je de meest exclusieve maar kleine productie, dan hebben wij een plaatsje voor je in ons ‘Bizaretum’.

Een vakkundige jury met internationale allure beoordeelt je nieuwste innovaties en presentatie van je planten.

Aanverwante groen sector producten

Heb je de mooiste tuin gerelateerde producten? Van zaden tot kweekkassen… Alles in deze range is te demonstreren en te verkopen aan het groen minnende publiek dat Gardenista komt bezoeken.

Niet tuin gerelateerd maar wel geïnspireerd op bloemen, planten en de tuin? Juwelen, botanische schilderijen, kopjes en schoteltjes met bloemen versierd… Alles in deze range krijgt een representatieve plek op onze allé en in het kasteel.

Moestuinproducten

Tijdens tuinfestival Gardenista krijgt eten en drinken uit eigen tuin een prominente plek bij de bestaande moestuin en sfeervolle muurkas.

Ben je een lokale producent van exclusieve streek producten die niet in de supermarkten te koop zijn? Op Gardenista kun je je producten laten proeven en verkopen aan het ‘foodie’ publiek dat op het evenement af komt.

Educatie

Tijdens het tuinevenement worden bezoekers geïnspireerd en begrip voor de groene sector en tuin gerelateerde onderwerpen verhoogd. Als je een boodschap wil uitdragen tijdens Gardenista, bieden wij je de ruimte je workshops, demonstraties en presentaties een plek te geven.

Tevens is Gardenista een springplank voor groene scholen. Leerlingen kunnen de professionals meehelpen hun expositie tot stand te brengen en daarmee het onderwijs in de groene sector maximaal promoten en een boost geven. Laat zien wat je doelen zijn en wat je boodschap is.

De voordelen van exposeren

op Gardenista houden ook in:

  • De gelegenheid om je tuinideeën, planten en tuin-aanverwante artikelen te verkopen en je passie te delen met de bezoekers van Gardenista.
  • Publiciteit en promotie van je bedrijf via de online media, websites en het maandblad Groei & Bloei.
  • De kans in de prijzen te vallen en te worden verrast met een medaille voor beste inzending van Gardenista.
  • Als deelnemer aan de bloemschikwedstrijd zijn een aantal hele mooie prijzen te winnen.

 

  • Alle gelegenheid wordt geboden om te netwerken met collega vakmensen, potentiele klanten en experts in de groene sector.
  • Uitgebreide pers- en media aandacht wordt gecreëerd waarmee Gardenista je bedrijf een boost kan geven.
  • De namen van sponsoren worden het programmaboekje gepubliceerd. Er zullen zo’n 20.000 boekjes in omloop zijn.
  • Gastvrijheid van de vereniging KMTP Groei & Bloei staat voorop.

Stap in en deel je passie in de groene wereld die Gardenista wil creëren voor haar bezoekers.

Inschrijven!

Wil je exposeren of wil je meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!