Exposanten

Den groenen allerlei

Op de sfeervolle historische buitenplaats Den Alerdinck vind je alles voor in en rondom je tuin. Op zoek naar nieuw gereedschap, handige tuinproducten, boeken, (tuin)kleding of de nieuwste trends?

Je kunt hier heerlijk winkelen en je vergapen aan de grote variëteit aan producten die er aangeboden worden.

Water

Een actueel onderwerp, zoals wadi’s, natuurvijvers, afwatering en beschoeiing staan op dit moment volop in de aandacht.
Vanuit verschillende invalshoeken wordt het thema water onder de aandacht gebracht. We leven al eeuwen in een land waar water een belangrijke rol speelt en zeker in de tuin.

Verleg je kijk op kunst in de tuin

Een mooi bronzen beeldje op je kast, een schilderij of foto aan de muur; kunst in huis hoort erbij. Het laat zien wie je bent en maakt je huis persoonlijk.
Een kunstwerk in de tuin vinden we meestal niet meteen vanzelfsprekend.

De kunstenaars op Gardenista laten je graag zien wat kunst in je tuin kan toevoegen. Je zult verrast staan van het effect van een kunstwerk als het goed is ingepast in het geheel van je inrichting en beplanting.
De kunstenaars op Gardenista geven je ook graag advies op maat. Neem daarvoor foto’s mee van je tuin of een andere plek waar je een kunstwerk voor zoekt.

Onderwijs

Het overall thema van Gardenista is ‘Leef in het groen’ wat wij o.a. doen door middel van het verbinden van een toparrangeur aan een school. De arrangeur gaat samen met scholieren een element op het festivalterrein decoreren.

We houden je op de hoogte welke scholen tijdens Gardenista te vinden zijn.

Welke exposanten er op dit gebied tijdens Gardenista te vinden zijn zal nog worden aangevuld op deze pagina.

Exposant uitgelicht: De Tuinfee

Exposant uitgelicht: De Tuinfee

Giny de Graaf alias De Tuinfee vertelt: 'Omdat ik zelf dringend een aantal "Solitairpinnen" nodig had - maar die op dat moment alleen nog maar in mijn hoofd bestonden - moest ik op zoek naar een fabriek. Daar was men niet van plan slechts 50 stuks te maken. Ook niet...

Gardenista 2021

Gardenista 2021

De voorbereidingen van Gardenista 2021 zijn in volle gang en dit betekent dat de website gedurende het jaar ook steeds meer gevuld zal worden met groene deelnemers, tuinexperts, bloemschikkers, programma en nog veel meer.

Gardenista is beleven

Gardenista is beleven

Gardenista is het groenfestival dat staat voor verbinding tussen amateur en professional met de jeugd (studenten) als belangrijke en onmisbare schakel. Doormiddel van beleving en bewustwording willen wij bezoekers prikkelen en enthousiasmeren, dit doen we met drie...

Groei & Bloei

Bekijk video's van Groei & Bloei voor de echte tuinliefhebber! En kijk ook eens op groei.nl https://youtu.be/gIVBVFvqrtY