Tuinadvies: SchetsKeet: gratis schetssessie

Wil je een nieuwe tuin of iets anders met je huidige (dak)tuin en kan je hulp gebruiken om je ideeën vorm te geven? Kom langs bij de SchetsKeet waar studenten Tuinarchitectuur van de OntwerpAcademie graag met je meedenken, van ontwerp tot een aanzet voor de beplanting. Gedurende 20 minuten staan jouw wensen voor je tuin centraal en zoekt de student al schetsend met jou naar de mogelijkheden. Met natuurlijk veel aandacht voor groen, biodiversiteit en gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Je gaat naar huis met de schetstekeningen en een hoop inspiratie!

Bij de vakopleiding Tuinarchitectuur op de OntwerpAcademie worden studenten opgeleid tot professioneel tuinontwerper. Ze leren ruimtelijk tekenen, compositieleer en beplantingsplannen maken. Bodem, water en ecologie vormen de basis van deze opleiding, wat inhoudt: kijken naar wat er al is en daarop voortborduren. Samen met het cursussen- en workshopsaanbod draagt de OnwerpAcademie bij aan meer kennis en ontwerpkracht voor een duurzamere en groenere leefomgeving.

De schetssessie is gratis voor bezoekers van Gardenista. Neem de afmeting, de (zon)ligging en een aantal foto’s van je tuin mee naar de afspraak.

Laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is met jouw tuin en meld je aan!

Informatie

  Lage weide
  zaterdag 28 mei 2022
}  10:00 - 16:00 uur
  Tuinadvies

Deel programma-onderdeel