Van woensdag tot en met zaterdag is het Groengilde aanwezig.

Plantendokter
Helaas kan het gebeuren dat je planten (bladeren, takken, wortels, vruchten, bollen, groenten e.d.) ziek zijn. Neem een voorbeeld mee (een goede foto is ook prima) zodat de plantendokter je van waardevol advies kan voorzien. Dit advies is gratis!

Buxus vormsnoei
Kijk mee terwijl een van de ervaren vrijwilligers buxus in vorm snoeit! Vraag gerust om advies, ‘tips and tricks’, zodat je thuis ook aan de slag kunt gaan.

Over Groengilde
Groengilde bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers uit Boskoop en omgeving. Op groene beurzen, evenementen en exposities delen ze hun kennis en ervaring op het gebied van tuinontwerp, beplanting, bemesting en het milieuvriendelijk bestrijden van ziekten en plagen. Daarnaast geven ze lezingen (o.a. voor afdelingen van Groei en Bloei), bijvoorbeeld over snoeien, fruitteelt en het herkennen en bestrijden van veel voorkomende ziekten en plagen.
Oorspronkelijk bestond Groengilde uit (ex)kwekers uit Boskoop, tegenwoordig is het een gezelschap van deskundigen uit verschillende richtingen binnen de groene sector.

Je vindt Groengilde waarschijnlijk in de stand van Groei & Bloei

sortimentstuin.nl/groengilde