Help je mee ?

Ben jij het volgende puzzelstukje?

De organisatie van Gardenista ligt helemaal in handen van een team vrijwilligers.

Het team is vanaf augustus 2020 druk in de weer om van de komende editie weer een succes te maken.

We zijn echter nog op zoek naar een paar goede mensen.

Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij de op- en afbouw en tijdens het festival zelf, in de periode 15-28 september.

Bij de opbouw en het afbreken van het festivalterrein kan het team een aantal sterke mannen en vrouwen gebruiken om het terrein gereed te maken voor de wedstrijddeelnemers, de exposanten en de vele bezoekers. Daarnaast zullen een aantal gastheren en gastvrouwen de deelnemers aan het festival ontvangen en wegwijs maken op het terrein.

En dan … tijdens het festival zelf. Dan heeft het team veel extra handen nodig. Van kaartverkoop tot gastvrouw en van manusje van alles tot het houden van toezicht. En dat allemaal op een fantastisch landgoed dat wordt omgetoverd tot een kleurrijk groen festival. Tijdens het festival draag je een grijze Gardenista blouse en een groene shawl zodat je herkenbaar bent als vrijwilliger. Wij hebben er nu al ongelooflijk veel zin in. Jij ook? Vul dan het inschrijfformulier festivalvrijwilligers Gardenista 2021 in.