Help je mee als vrijwilliger?

Mede dankzij de inzet van meer dan 100 festivalvrijwilligers was de eerste editie van Gardenista in 2019 een groot succes. Festivalvrijwilligers zijn dus onmisbaar. Jij kunt je nu weer aanmelden om te komen helpen bij dit unieke groene festival.

Wat vragen wij van jou?
Bij de opbouw en de afbouw van het festival help je mee om het terrein in te richten of juist weer schoon op te leveren. Tijdens het festival zit je achter de kassa, ben je gastvrouw of gastheer of waak je over de aankopen van onze bezoekers. Dit is maar een greep uit de werkzaamheden. En dat allemaal op de fantastische buitenplaats Den Alerdinck die wordt omgetoverd tot een kleurrijk groen festivalterrein. Vrijwilligers die van ver komen en graag meerdere dagen willen helpen kunnen gebruik maken van overnachtingsmogelijkheden die Gardenista ter beschikking heeft.

Team Gardenista heeft er nu al ongelooflijk veel zin in en zorgt ervoor dat ook jullie een onvergetelijk Festival beleven.

Wil jij meewerken? Vul dan het inschrijfformulier festivalvrijwilligers Gardenista 2021 in en lees onderstaande tekst eerst even door.

Gardenista wil graag van je weten wat je talenten zijn en waar en wanneer je die in zou willen zetten om jouw steentje aan een succesvol festival bij te kunnen dragen. De organisatie gaat zorgvuldig met deze gegevens om en gebruikt ze alleen om jou vanaf nu goed te informeren en om het jou tijdens het festival naar de zin te maken. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving met daarin een link om je inschrijving in de komende maanden aan te passen. Zo zorg jij ervoor dat deze altijd up-to-date is.

In het eerste scherm van je inschrijving maak je een nieuw account aan. Daarna kom je in het inschrijfformulier zelf terecht.

Ben jij het volgende puzzelstukje?

Team Gardenista is vanaf augustus 2020 gestart met de voorbereidingen voor het festival in 2021 en kan nog hulp gebruiken van enkele vrijwilligers.

Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan op een van onze vacatures.