Bedankt voor je aanmelding

Wij hebben zojuist je inschrijving ontvangen, hartelijk dank. We hebben een kopie van je inschrijving naar je e-mailadres gestuurd. Hiermee is je plek op het festivalterrein verzekerd.

Namens Team Gardenista heten we je welkom en kijken we samen uit naar het groene festival van 25 t/m 29 mei 2022 op de historische buitenplaats Den Alerdinck in Laag Zuthem.

Hieronder nog enkele nuttige tips:

  • Als je nog wat wil wijzigen dan kun je contact opnemen met onze back-office medewerker Saskia Breebaart: breebaart(at)gardenista.nl.
    Zij kan er voor zorgen dat je gegevens worden aangepast en dat je een nieuwe bevestiging ontvangt van je inschrijving.
  • In het voorjaar van 2022 kun je de factuur verwachten.
  • Een paar maanden voor het festival sturen we aanvullende informatie, zoals een plattegrond met je plek en een bestellijst voor relatiekaarten, parkeerkaarten, consumptiemunten, badges, etc.
  • Uiteraard houden we de COVID-19 richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio nauwlettend in de gaten en doen wij er alles aan om een veilig festival neer te zetten. Het kan zijn dat we extra maatregelen moeten treffen om de grote omvang van bezoekers te stroomlijnen. Denk hierbij aan verruimde openingstijden, tijdsloten, strakke routes op het terrein, etc. Hier brengen wij je tijdig van op de hoogte.
  • Wanneer je het hokje nieuwsbrief aangekruist hebt, houden we je van het festival op de hoogte. Heb je dit hokje niet aangekruist en wil je toch nog de nieuwsbrief ontvangen, dan kun je je daarvoor aanmelden via deze link.

Wanneer er nog vragen, tips en/of opmerkingen zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

 
Frits Hoogers
Projectleider Gardenista
hoogers(at)gardenista.nl
tel: +31 (0)6 516 02 861