Exposeren op Gardenista

“Een trots vakman laat zijn vakmanschap graag zien op Gardenista.”

Of je nu een tuinontwerper, hovenier, kweker, bloemstylist bent of handelt in aanverwante groenproducten, Gardenista is dé plaats om je vakmanschap te delen met liefhebbers van Leven in het Groen. Planten- en bloemenkwekers kunnen kiezen uit zonnig en/of beschaduwde standplaatsen en voor hele bijzondere planten is er plaats in het ‘Bizaretum’. Uiteraard mag er tijdens het festival ook verkocht worden.
Naast bloemen en planten verwelkomen we ook exposanten met aanverwante groenproducten; kweekkassen, tuingereedschap, insectenhotels, zaden, honing, meubilair etc.
Eten en drinken uit eigen tuin krijgt een prominente plek tijdens het festival. Moestuinproducten zijn er dan ook volop in deze tweede editie.
Ben je een lokale producent van exclusieve streekproducten die bijvoorbeeld niet in de supermarkten te koop zijn? Op Gardenista kun je je producten laten proeven en verkopen aan het ‘foodie’ publiek dat op het festival af komt.

Niet tuin gerelateerd maar wel geïnspireerd op bloemen, planten en de tuin? Juwelen, botanische schilderijen, tuinbeelden, zonnewijzers, kopjes en schoteltjes met bloemen versierd… Alles in deze range krijgt een representatieve plek op ‘den Groenen Allerlei’.

Daarnaast is Gardenista een springplank voor groene scholen. Leerlingen kunnen de professionals meehelpen hun expositie tot stand te brengen en daarmee het onderwijs in de groene sector maximaal promoten en een boost geven. Laat zien wat je doelen zijn en wat je boodschap is.

De voordelen van exposeren op Gardernista

  • Exposeren geeft je de gelegenheid om je tuinideeën, planten en tuin-aanverwante artikelen te verkopen en je passie te delen met de bezoekers van Gardenista.
  • Gardenista draagt zorg voor promotie van je bedrijf via de online media, pers, nieuwsbrieven, websites en het maandblad Groei & Bloei.
  • Gardenista biedt je een breed netwerk van collega vakmensen, potentiële klanten en experts in de groene sector.
  • De namen van deelnemende exposanten worden in het programmaboekje gepubliceerd.
  • De kans in de prijzen te vallen en te worden verrast met een oorkonde voor de meest duurzame inzending van Gardenista

Kosten deelname

Gardenista hanteert standaardprijzen, maar wanneer je zelf andere ideeën hebt (soort tent, afmeting, prijs) neem dan gerust contact op met onze projectleider en kijk samen met hem of jullie tot een mooie maatwerkoplossing kunnen komen.


Onze grote voorkeur én die van onze bezoekers gaat uit naar deelname voor 4 dagen, op die manier profiteert jij als exposant én onze bezoeker optimaal van het festival Gardenista. Is 4 dagen je stand bemensen voor jou een té grote opgave? Voor sommige exposanten maken wij hiervoor een uitzondering en kan je gedifferentieerd meedoen. Je kan dan kiezen voor een woensdag/donderdag/vrijdagarrangement of voor een zaterdag/zondagarrangement.

Voor ieder wat wils, dus zit jouw smaakje er niet tussen schroom dan niet contact op te nemen.

Achtergrond informatie over Groei & Bloei

Achtergrond informatie over de Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde / Groei & Bloei