Bedankt voor je aanmelding

Hartelijk dank voor je inschrijving voor de kwekerscompetitie, deze is goed aangekomen. In de bijlage vind je een overzicht van de gegevens die Gardenista van je heeft ontvangen.

Het KMTP/Groei & Bloei festival Gardenista vindt plaats van 25 t/m 29 mei 2022 op de historische buitenplaats Den Alerdinck te Laag Zuthem nabij Zwolle

Hieronder nog enkele punten die interessant zijn:

  • Je hebt je ingeschreven met de mooiste plant die je nu in omloop hebt en krijgt binnen 3 weken een bericht of je deelname aan de competitie is geaccepteerd.
  • Gardenista bekijkt de mogelijkheden om je plant(-en) op andere locaties in te leveren. In de maand voorafgaand aan de competitie ontvang je daarover verdere informatie.
  • Ruim voor het festival sturen we aanvullende informatie, zoals een plattegrond met de plek waar de kwekerscompetitie plaatsvindt, parkeergegevens én updates over het verloop van de competitie, etc..
  • Wellicht dat je nóg meer betrokken wilt zijn bij het groenste festival van Nederland!  Daarbij denken wij aan een samenwerking bij het realiseren van een showtuin en/of een postzegeltuintje of aan een bijdrage in natura voor de grote arrangementen die her en der op het terrein gerealiseerd worden? Heb je een mooi en tegelijk duurzaam verhaal te vertellen over de teelt van je producten? Haak ook dan aan bij Gardenista en stuur ons een mail.
  • Uiteraard houdt de organisatie de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio nauwlettend in de gaten en wordt er alles aan gedaan om een veilig festival neer te zetten. Het kan zijn dat de organisatie extra maatregelen moet treffen om de grote getalen bezoekers te stroomlijnen. Denk  hierbij aan verruimde openingstijden, tijdslot, strakke routes op het terrein, etc. Gardenista brengt je tijdig op de hoogte van de maatregelen tijdens het festival.
  • Gardenista draagt een steentje bij om het vergeten tuinseizoen bij de bezoekers onder de aandacht te brengen. De vakmensen in het groen weten dat in het najaar planten vaak beter is voor het volgende groeiseizoen.Veel mensen denken dat het voorjaar altijd bij uitstek geschikt is voor planten in de tuin! Samen kunnen we het beste bij mensen naar boven halen. Doe mee als exposant en schrijf je in via dit formulier.

Wanneer er nog vragen, tips en of opmerkingen zijn, schroom niet contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

 

Dick van Kleinwee
Kwekerscompetitie
kwekers(at)gardenista.nl

 

Nico Rijnbeek
Kwekerscompetitie
kwekers(at)gardenista.nl