Bedankt voor je aanmelding

Hartelijk dank voor je inschrijving voor de inspiratietuincompetitie. Deze is goed aangekomen en we hebben een kopie van je inschrijving naar je mailbox gestuurd. Je hoort binnen drie weken van ons of je inschrijving geaccepteerd kan worden.

Gardenista vindt plaats van 25 t/m 29 mei 2022 op de historische buitenplaats Den Alerdinck te Laag Zuthem in de omgeving van Zwolle

Hieronder nog enkele punten die interessant voor je zijn.

  • Gardenista houdt je op de hoogte via de Nieuwsbrief, hierin wordt relevante informatie verstrekt.
  • Ruim voor het festival sturen we aanvullende informatie, parkeergegevens en de gegevens om het terrein op te mogen tijdens de opbouwdagen, updates over het verloop van de opbouwdagen, etc.
  • Uiteraard houdt de organisatie de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio nauwlettend in de gaten en wordt er alles aan gedaan om een veilig festival neer te zetten. Het kan zijn dat de organisatie extra maatregelen moet treffen om de grote getalen bezoekers te stroomlijnen. Denk hierbij aan verruimde openingstijden, tijdsloten, strakke routes op het terrein, etc. Gardenista brengt je tijdig op de hoogte van de maatregelen tijdens het festival.

Als je nog vragen, tips of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

 

Chris Jongeneel
Competitie Coördinator
tuinen(at)gardenista.nl