De boerderijwinkel is in de deel. Dit is het oude achterhuis van de boerderij. Vroeger stonden hier de koeien, en nu hebben we er een ontvangstruimte, boerderijwinkel, en douches voor onze gasten. In de boerderijwinkel zijn mooie streekproducten te vinden. De kaas, eieren en het vlees komen van de boerderij. Het fruit, de homemade jammetjes, en de vruchtensap komen uit de buurt.

Onze kaas wordt gemaakt de melk die onze koeien maken. De smaak van de kaas is afhankelijk van wat onze koeien te eten krijgen. Daarom krijgen de koeien een uitgebalanceerde maaltijd. Wanneer het mogelijk is gaan ze naar buiten om te grazen. Hierdoor zit er verschil in smaak tussen de kaas in de winter en in de zomer. Voor het bereiden van de kaas wordt de melk kort verwarmd boven de 40°C, maar de temperatuur blijft onder de 72 °C. Dit heet ‘thermiseren’ en is een warmtebehandeling die zorgt voor een constante smaak met de karakteristieke eigenschappen van de boerderij.
Naast losse kaas verkopen we ook mooie kaasmandjes gevuld met streekproducten zoals jammetjes, fruitsappen en noten.