Getekend en wel. Maandag 16 oktober is de locatie van Gardenista KMTP Groei & Bloei een feit. Onder het genot van een glas champagne is het contract met de familie v. Dedem, eigenaren van kasteel Ophemert, getekend. De geboorte van dit evenement werd bezegeld door een spontaan bezoek van een ooievaar.

Gardenista.nl is het groenevenement van KMTP Groei & Bloei, dat staat voor verbinding tussen amateur en professional met de jeugd (studenten) als belangrijke en onmisbare schakel. Met als doel het grote publiek te bedienen, informeren en inspireren over wat groen met ons doet. Bewust, maatschappelijk en duurzaam zijn daarbij onze speerpunten.

Doormiddel van beleving gaan wij bezoekers prikkelen en enthousiasmeren, dit doen we met drie belangrijke pilaren; hoveniers, kwekers en bloemschikken.

Gardenista.nl is een uniek evenement dat naast KMTP Groei & Bloei staat, de grondlegger van de gehele huidige groensector. Naast deze 3 pilaren maken we dit bijzondere, eigentijdse en unieke belevingsevenement compleet met geweldige optredens, tongstrelende horeca, zinderende avondwandelingen, magische tuinen, competitieve elementen, crème de la crème groen, VIP-arrangementen, workshops en nog veel meer…

Het wordt een “groen pretpark” op hoog niveau, voor het hele gezin en dus is er genoeg voor jong en oud te beleven. Het is geen fair, het is geen braderie, het is geen markt, het is geen beurs, Gardenista is beleven.