Bloemstylist

Tal van toparrangeurs hebben zich, samen met aanstormende talenten, uitgeleefd om het kasteel kleur en fleur te geven. Zij vinden het helemaal geweldig om dit aan je te presenteren. Wil je inspiratie opdoen voor thuis over dit thema, zoals; noviteiten, bijzondere technieken, gekke combinaties…. Kijk in het fotoalbum 

‘Neem deze inspiratie mee en ga aan de slag’

Tijdens Gardenista is er in de grote tent, een fantastische bloemschikwedstrijd! Hieraan kan iedereen meedoen.

Het is een landelijke open competitie op verschillende niveaus.

Amateurs, studenten & professionals laten hun passie en creatieve arrangementen zien en strijden op zondag 19 mei vanaf 12.00 uur op het grote podium. 

Mag ik jullie voorstellen V.l.n.r. Joyce Brueren, Paulien Beekwilder en Lammy van Elp. Alle drie in hun eigen categorie de beste bloemstylist Gardenista! Het was een echte battle op een zonovergoten dag in een prachtige setting. Duizenden bezoekers hebben jullie bezig gezien. Dames, van harte gefeliciteerd met dit waanzinnige resultaat!

Mede mogelijk gemaakt door Luimes en Luimes,  Smithers Oasis, Willemsen Bloemen en Planten
Ook dank voor de tomeloze inzet van Chris Jongeneel en Sharon van Eunen en uiteraard nog velen meer die keihard geholpen hebben Gardenista 2019 op de kaart te zetten! 
De boeketten zijn van Marcel van Dijk en fotografie door flowersstylistphotography. Ook dan aan
#beeldengeluiddeventer #karinbloemen #tentenevent #pauljongerius en nog velen meer.

De deelnemers aan de bloemschikwedstijd zijn aan de slag gegaan met het thema Fairytale.
Per categorie met een eigen subthema’s:

  • voor de amateurs Frogs,
  • voor de studenten Fairy’s,
  • voor de professionals Modern Fairy Tale.

Door een deskundige jury onder leiding van Marcel van Dijk zijn de werkstukken kritisch beoordeeld. Hieronder de werkstukken van de 9 finalisten.

Joyce van Brueren (Profs)

Wim Sonnemans (Profs)

Daphne Roessink (Profs)

Iet Willems (Amateurs)

Lammy van Elp (Amateurs)

Lineke Hummel (Amateurs)

Peter van Asselt (Studenten)

Paulien Beekwilder (Studenten)

Natasja Jongeneel (Studenten)

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door Sharon van Eunen, Flowers Stylist& Photography

 

De beste 3 uit elke categorie zijn bekend. Zij strijden zondag 19 mei live op Gardenista om de 1e prijs en een jaar lang het gezicht van Gardenista zijn.

De wedstrijden beginnen om 12 uur met de amateurs. Om 13 uur de professionals en na het optreden van Karin Bloemen (14 uur) is de finale van de studenten om 15 uur.

 

Gardenista 2020

Gardenista 2020

Na een succesvolle eerste editie van Gardenista is besloten WE GAAN DOOR. De voorbereidingen van Gardenista 2020 zijn in volle gang en dit betekent dat de website gedurende het jaar ook steeds meer gevuld zal worden met groene deelnemers, tuinexperts, bloemschikkers,...

Gardenista is beleven

Gardenista is beleven

Gardenista is het groenevenement dat staat voor verbinding tussen amateur en professional met de jeugd (studenten) als belangrijke en onmisbare schakel. Doormiddel van beleving en bewustwording willen wij bezoekers prikkelen en enthousiasmeren, dit doen we met drie...

Groei & Bloei

Bekijk video's van Groei & Bloei voor de echte tuinliefhebber! En kijk ook eens op groei.nl https://youtu.be/gIVBVFvqrtY

Blijf op de hoogte!

Via onze social media houden wij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Je kan je ook aanmelden voor de GARDENISTA NIEUWSBRIEF