Bloemstylist

We hebben tijdens de eerste editie 2019 ervaren dat het Gardenista Bloemschikthema voor een enorm WOW effect heeft gezorgd bij de gasten. Dit willen we dit jaar graag weer benadrukken.

Gezocht: studenten, amateurs & professionals die een verhaal kunnen vertellen met plantaardige en niet plantaardige materialen.

Op dinsdag 12 mei is de centrale aftrap van de wedstrijd. Alle deelnemers zijn dan samen in de grote wedstrijdtent en maken hun arrangementen. Het zal spannend en uitdagend zijn om die middag het perfecte arrangement neer te zetten. We hopen dat jullie de jury gaan verrassen.

Uit elke categorie komen 3 winnaars die vervolgens op zondag 30 mei, op het podium, het tegen elkaar opnemen.

De deelnametarieven aan de wedstrijd zijn nog aantrekkelijker gemaakt!

  • Student € 24,00
  • Professionals € 65,00
  • Amateurs € 40,00

De inschrijvingen blijven binnen komen, waarvoor onze dank. Het overkoepelende thema van 2020 is ‘’Festival’’. De subthema’s zijn als volgt:

  • Amateurs; Food, Flowers & Fashion
  • Professionals; Eurosongfestival
  • Studenten; Hippie’s

Om je te kwalificeren voor de wedstrijd vragen we je om een foto (max. 5) te sturen van bloemwerk waar je trots op bent. Samen met je adresgegevens, telefoonnummer, evt. lidnummer Groei & Bloei en geef aan in welke categorie je mee gaat doen. Dit kun je doorgeven door een mailtje te sturen naar bloemschikken(at)gardenista.nl

Mochten er nog vragen zijn dan mag je een mail sturen naar Sharon van Eunen: eunen(at)gardenista.nl of bellen met 06 25 14 25 58

Wil jij meedoen met dit feestje? Aanmelden kan tot 20 april 2021 via bloemschikken(at)gardenista.nl   Je krijgt van ons te horen of je selecteerd bent.

In de categorie amateur zijn ‘’Golden Tickets’’ te winnen.

In het weekend van 5 oktober vond het Zuid Nederlands Kampioenschap bloemschikken plaats in Waalwijk. De winnaar in de ere-klasse, met 76,6 punten, is Anja de Graaf (afdeling Breda).

Op 26 oktober 2019 vond het Oost NL-kampioenschap Bloemschikken plaats in Eefde. Dika Koeslag heeft hier een ‘Golden Ticket’ verworven.
En op 14 maart 2020 vindt het Noord NL-kampioenschap Bloemschikken plaats.

Hieronder het resultaat van de bloemschikwedstrijd tijdens Gardenista 2019:

 Mag ik jullie voorstellen v.l.n.r. Joyce Brueren, Paulien Beekwilder en Lammy van Elp. Alle drie in hun eigen categorie de beste bloemstylist Gardenista!

Het was een echte battle op een zonovergoten dag in een prachtige setting. Duizenden bezoekers hebben jullie bezig gezien.

Dames, van harte gefeliciteerd met dit waanzinnige resultaat!

Bloemschikwedstrijd tijdens Gardenista 2020

Bloemschikwedstrijd tijdens Gardenista 2020

Na de succesvolle bloemschikwedstrijd tijdens de eerste editie van Gardenista is besloten ook komend jaar weer een bloemschikwedstijd voor studenten, amateurs & professionals te organiseren. [button link="https://gardenista.nl/bloemschikken/" color="green"...

Gardenista 2020

Gardenista 2020

Na een succesvolle eerste editie van Gardenista is besloten WE GAAN DOOR. De voorbereidingen van Gardenista 2020 zijn in volle gang en dit betekent dat de website gedurende het jaar ook steeds meer gevuld zal worden met groene deelnemers, tuinexperts, bloemschikkers,...

Gardenista is beleven

Gardenista is beleven

Gardenista is het groenevenement dat staat voor verbinding tussen amateur en professional met de jeugd (studenten) als belangrijke en onmisbare schakel. Doormiddel van beleving en bewustwording willen wij bezoekers prikkelen en enthousiasmeren, dit doen we met drie...

Groei & Bloei

Bekijk video's van Groei & Bloei voor de echte tuinliefhebber! En kijk ook eens op groei.nl https://youtu.be/gIVBVFvqrtY

Blijf op de hoogte!

Via onze social media houden wij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Je kan je ook aanmelden voor de GARDENISTA NIEUWSBRIEF

foto: Bob van den Berg