Beleving

Programma

Hieronder de voorlopige programma’s van alle vijf de Gardenista dagen.

Let op nog niet alles is definitief, dus kijk kort voor je komt nog een keer hier voor het programma.

Karin Bloemen komt naar Gardenista.

Op zondag 19 mei zal ze optreden.

Informatie over precieze tijd en locatie volgt nog

Geen mooie tuin, zonder insecten.

Dat is iets wat nog wel eens vergeten wordt en waar Maaike Krijtenburg van Maaikes Livepainting graag meer aandacht voor vraagt. Ze zal gedurende het hele evenement aanwezig zijn, om insecten te tekenen, op groot formaat. Kom vooral even kijken, om het werk te zien ontstaan! Door deze kleine beestjes vergroot te tekenen, wil ze bewustwording en waardering creëren van de aanwezigheid van deze beestjes.

Bent u benieuwd naar haar werk? Kijk dan vast op deze website: Maaikes Live painting

Benieuwd wat er allemaal komt, hou deze pagina en onze socials dan in de gaten.

Gastronomie

Net aangekomen en trek in een kopje koffie? De fijnste barista staat op je te wachten, want bij ons ben je echt te gast.

Van alle goede tuinideeën, masterclasses en groenadviezen krijg je trek. Bij Gardenista denken we ook aan de innerlijke mens. Op diverse plekken vind je (h)eerlijke koffie & thee met gebak, high tea op het kasteel-terras, biologische frieten en een lounge terras met goed eten, drankjes en hapjes bij het podium.

Uiteraard wordt er ook gekookt uit de moestuin, slowjuices en andere lekkernijen worden gemaakt voor de echte foodie.

Kinderactiviteiten

Kinderen zijn onze toekomst…. Wij gaan jullie kinderen op een actieve en betrokken manier entertainen.

Bewust omgaan met natuur, groen en bloemen begint bij de allerkleinste bezoekers. Bezig zijn met bloemen, planten, modder en water is het allerleukste dat er is. We bieden hen een uitgebreid programma waar ze veel kunnen bekijken, zelf doen en leren.

Word jij ons Tuinmaatje en win jij onze tuinmedaille??

Workshops

Zelf je handen uit de mouwen steken tijdens Gardenista?

Over bijna elk onderwerp wordt tijdens Gardenista wel een doe-activiteit gegeven. Je kunt je eenvoudig opgeven tijdens je bezoek aan Gardenista. En er zijn tal van deelnemers die eenvoudige laagdrempelige activiteiten aanbieden.

Ervaar, beleef en neem mee…

Masterclasses

Naar een hoger level?

Er zijn verschillende masterclasses te volgen tijdens de Gardenista 5-daagse, gegeven door een heuse master. Leer een finesse op het gebied van kweken, bloemschikken, ontwerpen of moestuinieren tijdens één van de bijzondere master-avonden, meestal in combinatie met een lezing. Een masterclass is uit te breiden met een diner, optreden en exclusieve tour over het terrein. Houd deze pagina in de gaten voor het uitgebreide programma.

VIP’s

Vind je je klant, collega of relatie een VIP? Neem jouw VIP of VIPs mee naar één van onze 5 exclusieve avonden.
Laat je extra in de watten leggen of krijg een uniek kijkje in de keuken van Gardenista. Kom met een mooi gezelschap naar Gardenista en laat je verwennen met heerlijk eten en fantastisch entertainment. We zullen hier te zijner tijd meer informatie plaatsen over de mogelijkheden. Kun je niet wachten en wil je direct op de hoogte gehouden worden stuur dan een bericht naar info@gardenista.nl .  Geef aan met hoeveel personen je wil komen en wij sturen je, zodra bekend, alle mogelijkheden.

Blijf op de hoogte!

Via onze social media houden wij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wil je meer weten? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!