Gardenista is hét groenfestival in Nederland met aandacht voor duurzaamheid, ecologie, groenstyling, tuinen en cultuur. De opkomst tijdens het eerste festival in 2019 trok maar liefst 15.000 bezoekers, dus dat belooft wat voor de tweede editie. De bloemschikcompetitie vindt plaats op dinsdag 21 september.

Wie gaat de uitdaging aan?

Voor de Profs wordt het een open kampioenschap een initiatief van KPMT/Groei & Bloei de vereniging voor iedereen die van groen & bloemen houdt.
Een mooie manier om jezelf en je team weer eens vaktechnische scherp te stellen, je klanten zullen geïnteresseerd zijn, maar misschien nog wel leuker, een podium vergaren voor nationale promotie!
Vorig jaar hadden we al mooie namen tussen de deelnemers, denk daarbij aan de winnares Joyce Brueren “Joll’s uit Venlo, Pien Arkenstijn “Pien Flowers” uit Alphen aan de Rijn en bijvoorbeeld Dapne Roesink “Natuurlijk Rosalie” uit Ijsselmuiden. Nederland is niet voor niets bloemenland bij uitstek!

Doe mee en laat jouw creativiteit en vakmanschap zien in groots en meeslepend bloemwerk!
Het werk wordt geëxposeerd op het prachtige buitenterrein van de historische buitenplaats den Alerdinck in Laag Zuthem.

Je kunt ook, in navolging van Lily Beelen “Just Lily uit “Horst, Tom Siebers “’t Bluumke” uit De Mortel en Paul Jongerius uit Breda met studenten bloem & styling aan de slag om een adembenemende creatie te realiseren! Je laat dan als groep zien hoe je met bloemen en plantaardige materialen een echte Eyecatcher kunt maken op het landgoed.

Lees voor meer informatie de bijgevoegde nieuwsbrief!

Met vriendelijke groet,

Team Bloemschikken Gardenista